Aspartaam

Aspartaam is een zoetstof die wordt geproduceerd omdat de meeste aliens allergisch zijn aan suiker als suikervervanger in verschillende Light-producten. Het einddoel is om de ganse bevolking ongemerkt te vergiftigen, en zo op termijn uit te roeien, zodat de aliens zich zouden kunnen komen vestigen op de planeet aarde. Gevolgen van aspartaam zijn, volgens talloze mediums die astrale contacten onderhouden met andere planeten, talloze ziektes zoals kanker en MS.

Ondanks het farmaceutische complot van de Illuminati en de New World Order, zouden apothekers toch een anti-aspartaampil verkopen waardoor je miraculeus weer genezen bent van je aspartaam vergiftiging. We zijn er nog niet helemaal uit hoe deze anti-aspartaampil er telkens opnieuw in slaagt om het internationale complot te omzeilen, maar mogelijk maakt dit deel uit van het complot om zo op te sporen wie het geheim van het aspartaam-gif ontdekt heeft. De kans is dan ook groot dat je, na het kopen van een anti-aspartaampil, slachtoffer wordt van een buitenaardse ontvoering. Zie bijsluiter voor gelijkaardige bijwerkingen.

In realiteit is aspartaam een zoetstof die veilig werd bevonden door de FDA na verschillende onderzoeken. Onder “veilig” verstaan we uiteraard bij normale consumptie: wie dagelijks 20 liter frisdrank met aspartaam drinkt zal ongetwijfeld wel met ernstige gezondheidsproblemen te kampen hebben, en dan is op dat moment de aspartaam wellicht nog het minste van je zorgen. Aspartaam is welicht de meest onderzochte zoetstof ter wereld, en wordt het telkens opnieuw veilig voor consumptie bevonden.

Geen enkel klinisch onderzoek kan uitwijzen dat ziektes zoals kanker, MS of epilepsie veroorzaakt worden door aspartaam geconsumeerd in aanvaardbare hoeveelheden. Indien je toch nadelen ondervindt aan het consumeren van light-producten, ligt het voor de hand dat je best ophoudt met light-producten te nuttigen. Dat wil daarom nog niet zeggen dat aspartaam de oorzaak is, en al zou dat wel het geval zijn, betekent jouw lichamelijke reactie niet dat iedereen hetzelfde effect zal ervaren. Aspartaam-producten worden immers al decennia lang geconsumeerd zonder dat er grootschalige neveneffecten zijn opgetreden bij de bevolking. Kortom, heb geen angst voor een Broodje Aspartaam.

Zie ook

Bronnen

Advertenties